Minibasketshow 2018 - CVC

Prejsť na obsah
Minibasket show v Žiari nad Hronom – regionálne kolo

 Slovenská basketbalová asociácia na seba prebrala všetky náklady spojené s organizáciou tohto utešeného basketbalového podujatia ,ktorého sa zúčastnilo 9 družstiev , čo bolo okolo 150 detí. Školy v športovej hale v Žiari nad Hronom mali zabezpečenú stravu a samozrejme aj pitný režim počas celého dňa. Každý účastník dostal tričko s logom akcie a prvé tri družstvá aj medailu. Každá škola dostane aj sadu lôpt a iný materiál potrebný na tréningovú činnosť. Všetky zápasy mali v sebe súťaživý náboj ,malí basketbalisti bojovali o každý jeden kúsok ihriska. V individuálnych súťažiach súperili navzájom medzi sebou. V družstvách ,ktoré prehrávali súboje v hre  3 : 3 proti svojim protivníkom, sa nám zrodili veľmi zaujímavé výsledky.
 
   Celkovým víťazom po dramatickom finálovom súboji sa stala ZŠ z Banskej Bystrice, keď vo finále porazila ZŠ z Prievidze. Zápasy nežili len na palubovke, ale aj mimo nej, keď sa do povzbudzovania zapájali nielen spoluhráči, ale aj družstvá, ktoré práve nehrali. Naši chlapci obsadili v silnej konkurencii pekné 3.miesto.Gratulujeme!!!
 
Z detí bolo cítiť odhodlanie, snahu, boli motivované a pozitívne pod vedením svojich trénerov a učiteľov počas celého športového dňa.
 
K príjemnej atmosfére prispel aj DJ s moderátorom, ktorí dali podujatiu punc najvyššej kvality.
 Mgr. R.Hamaliar
Návrat na obsah